Αρχική Σελίδα

Imatec Digital Co.,Ltd Ποιοτικός έλεγχος

Αναθεωρήσεις πελατών
Όλα έφθασαν ακίνδυνα, στον άριστο όρο - τα μελάνια χρωστικών ουσιών φαίνονται πολύ στενά στο μελάνι cOem μας και λειτουργεί επίσης το πρόστιμο για με. Πολλές ευχαριστίες.

—— Περιπατητής των ΕΔ - ΗΠΑ

Λάβαμε το έγγραφο στον καλό όρο που συμπαθούμε το έγγραφο λαμπρότητας, η ποιότητα είναι πραγματικά όπως το αρχικό έγγραφο Epson, θα θέλαμε στην αποκλειστικότητά σας.

—— Καρφί - ΗΠΑ

Κάνουμε πολύ καλό με τα μελάνια σας pfi-701 και 706 για τους σχεδιαστές της Canon. Παρακαλώ με μοιραστείτε άλλα συμβατά μελάνια και μέσα για τη Canon, το HP και το Roland.

—— Nedal Odeh - Ε.Α.Ε.

Λάβαμε όλες τις συσκευασίες. Όλα είναι όπως αναμενόταν. 260gr εργοστάσια εγγράφου λαμπρότητας ασφαλίστρου τέλεια για το Epson μας 9900. Θα έχουμε μια καλή διαταγή. Ευχαριστίες

—— CharlesD από τον Καναδά

Δικοί σας έγγραφα σατέν/λαμπρότητας RC & συνθετικό έγγραφο έχουν εξεταστεί. Πήγε συνολικά πολύ καλά. Σας ευχαριστούμε!!

—— Hide.K - Ιαπωνία

Έχουμε τυπώσει τον καμβά βαμβακιού μεταλλινών 410gsm και τον πολυ καμβά 260gsm για την αναπαραγωγή φωτογραφιών στη Canon iPF8300. Πολύ ιδανικά αποτελέσματα. Το συμπαθώ! Ευχαριστήστε το U.

—— Μιλάνο POL - Ιταλία

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Σχεδιάγραμμα ποιοτικού ελέγχου:

 

Ο ποιοτικός έλεγχος είναι η σημαντικότερη διαδικασία κατά τη διάρκεια ολόκληρης της παραγωγής μας. Για να εξασφαλίσουμε ποιότητα για την ανταγωνιστική δύναμη των πελατών την ικανοποίηση και, υιοθετούμε μόνο τις καλύτερες πρώτες ύλες διαθέσιμες. Αυτό βοηθά πλήρως στο outstand την εκτέλεση προϊόντων μας λαμπρότερη στην κλίμακα χρώματος, την έκφραση χρώματος, τη διάρκεια, και τη σταθερότητα. Από την Ε&Α στη δοκιμή του κέντρου, είμαστε εξοπλισμένοι με τα περισσότερα προηγμένες συσκευές και επαγγελματικό προσωπικό που συμβαδίζουν με την πιό πρόσφατη ανάπτυξη τεχνολογίας εκτύπωσης. Κάθε διαδικασία κατά τη διάρκεια της παραγωγής ελέγχεται αυστηρά σε διαφορετικά επίπεδα και τα πρότυπα. Προσφέρουμε σταθερά τις καλές υπηρεσίες με την τιμιότητα και ethusiasm. Σας λατρεύουμε ως συνεργάτη που βρίσκεται επάνω στην εξαιρετική ποιότητα. 

 

Εξεταστική τυπωμένη ύλη
Εισάγουμε τους αρχικούς εκτυπωτές cOem, όπως Epson, Canon, HP, Roland, για να επεξεργαστούμε τη δοκιμή εκτύπωσης για τα μέσα και τα μελάνια Inkjet μας. Τυπώνουμε συνήθως με τα αρχικά μελάνια και τα μελάνια Imatec για να δουν την έκφραση χρώματος, κλίμακα χρώματος, διάρκεια, σταθερότητα, γρατσουνίζουν ανθεκτικό κ.λπ. Μέσω της δοκιμής εκτύπωσης, το έντυπο με τα αρχικά μελάνια και το έντυπο με τα μελάνια Imatec είναι παρόμοια. 

 

 

ICC προσδιορισμός σχεδιαγράμματος
ICC το σχεδιάγραμμα είναι ένας καλός τρόπος να αξιολογηθεί η ακρίβεια χρώματος του εντύπου. Υιοθετούμε τις συμβουλές Xrite για να δημιουργήσουμε και να προσδιορίσουμε το ICC σχεδιάγραμμα για το έγγραφο και τα μελάνια Inkjet μας. Το ICC μας είναι πολύ στενό σε εκείνα τα πρωτότυπα του κανόνα Epson, έτσι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το έγγραφο Inkjet μας και τα μελάνια δεν έχουν συνήθως καμία ανάγκη να δημιουργήσουν το νέο σχεδιάγραμμα όταν γρήγορος από το cOem σε δικούς μας. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εξασφάλιση ποιότητας
Η «εξασφάλιση ποιότητας» είναι η σημαντικότερη ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής μας. Στρέφουμε πολύ περισσότερο enegy στην ποιοτική διαχείριση. Η επιχείρηση είναι η θέση στη δημιουργία των προϊόντων, επίσης είναι μια θέση για να δημιουργήσει την τιμιότητα. Σεβόμαστε κάθε πελάτη για να σας παρέχουμε κάθε διαβεβαίωση εδώ, και ενισχύουμε τη win-win συνεργασία. 

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Imatec Digital Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. David Wang

Τηλ.:: 86-25-69671093

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)