aboutus

Imatec Digital Co.,Ltd

Imatec Digital Co.,Ltd Imatec Digital Co.,Ltd Imatec Digital Co.,Ltd Imatec Digital Co.,Ltd Imatec Digital Co.,Ltd
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: RiteColor & Imatec
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~200
Ετήσιες πωλήσεις: 3500,000-5,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2008
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Περίπου εμείς
-01-
Εισαγωγή

Η ψηφιακή Co. Imatec, ΕΠΕ (απότομα «Imatec») είναι ένας επαγγελματικός προμηθευτής λύσης που αφιερώνεται στη βιομηχανία εκτύπωσης μεγάλου σχήματος για το photographics απεικόνισης.

Το Imatec, από την καθιέρωσή του το 2008, έχει ειδικευτεί στις λύσεις εκτύπωσης μεγάλου σχήματος, που καλύπτουν τις προμήθειες των μέσων Inkjet, τη λύση μελανιών, τη μεταφορά εξάχνωσης, την ταινία Inkjet (συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής ταινίας), και τις τεχνικές υποστηρίξεις, οι οποίες εξυπηρετούν τους ευρείς εκτυπωτές σχήματος της Canon imagePROGRAF, Stylus EPSON υπέρ & SureColor, HP Designjet & Scitex, Roland, Mimaki, και Mutoh. Με την ανάπτυξη των ετών, Imatec έχει εισαγάγει εκτενώς τη προηγμένη τεχνολογία και τη διαχείριση στην παραγωγή για την ανώτερη ποιότητα και τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες. Όπως πάντα, Imatec εξυπηρετεί τις αγορές με τις απαιτήσεις προτύπων υψηλών σημείων, με την αξιόπιστη ποιότητα και τις ανταγωνιστικές δαπάνες.

Σαν επαγγελματικό ενσωματωμένο προμηθευτή λύσης, οι υπηρεσίες Imatec έχουν καλύψει τους διάφορους τομείς, την ψηφιακή εκτύπωση, τις τέχνες Photographics, την αναπαραγωγή φωτογραφιών, την επίδειξη διαφήμισης, το σχέδιο CAD, την παραγωγή οθόνης, την υφαντική εκτύπωση, τη μεταφορά κ.λπ. εξάχνωσης. 

Τώρα Imatec έχει γίνει ένας από τους επιδρύτερους διεθνείς φορείς σε αυτόν τον τομέα. Θα είμαστε πάντα στην πλευρά σας με την παροχή των συνολικών λύσεων εκτύπωσης ως παγκόσμιας ποιότητας κύρια επιχείρηση στην ευρεία βιομηχανία εκτύπωσης σχήματος.

-02-
Ιστορία

Πέρα από το γρήγορο deveopment των προηγούμενων ετών, ψηφιακή Co. Imatec, το ΕΠΕ έχει από έναν ενιαίο κατασκευαστή μέσων Inkjet σε έναν επαγγελματικό & ώριμο ευρύ προμηθευτή λύσης εκτύπωσης σχήματος, με συμμετέχων στην παροχή των ενσωματωμένων λύσεων στη βιομηχανία εκτύπωσης μεγάλου σχήματος. 

» Το 2008, ψηφιακή Co. Imatec, ΕΠΕ που καθιερώνεται, και που επενδύεται το πρώτο έγγραφο Inkjet που παράγει τη γραμμή, η οποία ήταν μια από τις πιό προηγμένες γραμμές στην Κίνα. 

» Το 2009, Imatec αύξησε πρόσφατα 3 περισσότερες γραμμές παραγωγής. 

» Το 2010, Imatec άρχισε στις προμήθειες εκτύπωσης μεγάλου σχήματος, και έφερε τα ευρείες μελάνια σχήματος/τις κασέτες στο χαρτοφυλάκιό μας. 

» Το 2011, Imatec διαμόρφωσε τυπικά «σταθμό λύσης εκτύπωσης μεγάλου σχήματος το», που αρχίζει να εστιάζει στην έννοια «των ενσωματωμένων λύσεων» που μοιράζονται με τους συνεργάτες μας. 

» Το 2012, ένωσε Drupa το 2012, τα προϊόντα και οι λύσεις εκτύπωσής μας έγιναν αποδεκτά ευρέως από τους πελάτες από σφαιρικό. 

» Το 2013, Imatec επένδυσε και συμμετείχε το εργοστάσιο μελανιών με την επίσημη συμφωνία. 

» Το 2014, στις αρχές του τρέχοντος έτους, γινόμαστε ο ανώτερος υπογεγραμμένος έμπορος Canon/Hp στην Κίνα. 

» Το 2015, Imatec εισήγαγε τους προηγμένους εξοπλισμούς για την απαίτηση αποδοτικότητας παραγωγής. 

Τώρα, η ψηφιακή Co. Imatec, ΕΠΕ έχει ενισχύσει πολύ τη δυνατότητα ανεφοδιασμού και την ποιότητα υπηρεσιών. Έχουμε γίνει σημαντικός φορέας αρχειοθετημένη των λύσεων εκτύπωσης μεγάλου σχήματος. Εν τω μεταξύ, είμαστε συντήρηση που βελτιώνεται για να συμβαδίσουμε με την πιό πρόσφατη τεχνολογία εκτύπωσης. 

-03-
Υπηρεσία

Η ψηφιακή (Ναντζίνγκ) Co. Imatec, ΕΠΕ είναι ένας από τους επαγγελματικούς προμηθευτές που ειδικεύτηκε στη βιομηχανία εκτύπωσης μεγάλου σχήματος, με τα έγγραφα φωτογραφιών Inkjet ανεφοδιασμού, τον καμβά Inkjet, τα μελάνια, τις κασέτες μελανιού, τα ανταλλακτικά LFP και την τεχνική υποστήριξη, κ.λπ….

Εργοστάσιο για τον καμβά Inkjet για τα μελάνια χρωστικών ουσιών, τα διαλυτικά μελάνια Eco, και τα μελάνια λατέξ (καμβάς πολυεστέρα, καμβάς PolyCotton, καμβάς βαμβακιού)

Έγγραφο φωτογραφιών ασφαλίστρου RC (στιλπνό, λαμπρότητα, σατέν, μεταξωτό)

Ταινία Inkjet για την εκτύπωση οθόνης (σαφές Transparecy, γαλακτώδης διαφάνεια, αμμώδης)

Η υπηρεσία πλεονεκτήματός μας:

1, είμαστε ενσωματωμένος προμηθευτής λύσης, που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις cOem πελατών, και μπορεί επίσης να κερδίσει κόστος αγορών πελατών για τη μαζική παραγωγή.

2, έχουμε ασχοληθεί με την ευρεία βιομηχανία εκτύπωσης σχήματος από το 2008 με την άφθονη εμπειρία που μοιράζεται με σας.  

3, οι περισσότερες από τις πρώτες ύλες μας εισάγονται από τις ΗΠΑ, Γερμανία, Ιαπωνία προκειμένου να εξασφαλιστεί η ποιότητα πλήρως. Μπορούμε να υποσχεθούμε την ποιότητά μας δεδομένου ότι είπαμε το «τοπ καλύτερο»

4, έχουμε το πλήρες ποιοτικό σύστημα ελέγχου, από τις πρώτες ύλες, παραγωγή, που εξετάζει και συσκευάζοντας, σιγουρευτείτε όλα τα προϊόντα στα χέρια πελατών με μηά ατέλεια. 

Τεχνική υπηρεσία:

Οι τεχνικοί μηχανικοί μας είναι πλήρεις της εμπειρίας και όλοι τους συμμετέχουν στην εκτύπωση industy για περισσότερο από 8 έτη. Εκτός αυτού, κρατούν στις καινοτομίες για τα νέα προϊόντα για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις αναπροσαρμογών αγοράς.

Υπηρεσία μεταπωλήσεων:

Η εργασία και η ομάδα πωλήσεών μας μπορούν να εξασφαλίσουν έναν γρήγορο και μια αποδοτικότητα μετά από την υπηρεσία πωλήσεων για οποιεσδήποτε ερωτήσεις που συναντιέστε με τα προϊόντα μας.

Κρατάμε κάθε διαταγή των πελατών με τα διατηρημένα δείγματα για 6-8 μήνες, οι οποίοι μπορούν να εγγυηθούν ότι όλοι οι πελάτες ζητημάτων αναφερθε'ντες μπορούν να λυθούν.

Υπηρεσία παράδοσης:

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, διαιρούμε τη ναυτιλία με τη ναυτιλία θάλασσας και εκφράζουμε την παράδοση

Η θάλασσα που στέλνει, όλες συσκεύασε στο σφραγισμένο χαρτοκιβώτιο, τη φόρτωση παλετών και την παράδοση εμπορευματοκιβωτίων

Εκφράστε την παράδοση, είμαστε υπογεγραμμένοι συνεργάτες με DHL, FEDEX, TNT, το οποίο μπορεί συνήθως να κερδίσει σαφές κόστος και σύντομο χρόνο ναυτιλίας.

Ανατροφοδοτήσεις πελατών: 

Χάρι στην εξαιρετικές ποιότητα και την υπηρεσία, τα προϊόντα μας ήταν ευρέως από τους συνεργάτες.

Καλωσορίστε για να επιλέξετε την ψηφιακή επιχείρηση Imatec ως relaible συνεργασία σας! 

-04-
Η ομάδα μας

Imatec Digital Company είναι ένα κινεζικοί demostic εργοστάσιο και προμηθευτής για τα είδη μέσων Inkjet και μελανιών Inkjet, και είμαστε επίσης προσανατολισμένη στους πελάτες επιχείρηση. Όλη η ομάδα μας είναι απαιτήσεις πελατών εστίασης και η ικανοποίησή τους, κατά συνέπεια ενισχύουμε συνεχώς τη μόνη δυνατότητά μας «τεχνικού» και «υπηρεσίας».

Είμαστε τώρα ομάδων, στοχεύει για τις εργασίες ομάδων και ενισχύει τη δύναμη της ένωσης ομάδων.

Είμαστε τώρα στη διδασκαλία ομάδων, είναι κυρίως για βελτιώνει την περιεκτική ποιότητα ομάδων μας.

Είναι η ομάδα μας, με αρμόδιος, ενεργός και πλήρης της ενέργειας

Στοιχεία επικοινωνίας