Αρχική Σελίδα

Imatec Digital Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

Αναθεωρήσεις πελατών
Όλα έφθασαν ακίνδυνα, στον άριστο όρο - τα μελάνια χρωστικών ουσιών φαίνονται πολύ στενά στο μελάνι cOem μας και λειτουργεί επίσης το πρόστιμο για με. Πολλές ευχαριστίες.

—— Περιπατητής των ΕΔ - ΗΠΑ

Λάβαμε το έγγραφο στον καλό όρο που συμπαθούμε το έγγραφο λαμπρότητας, η ποιότητα είναι πραγματικά όπως το αρχικό έγγραφο Epson, θα θέλαμε στην αποκλειστικότητά σας.

—— Καρφί - ΗΠΑ

Κάνουμε πολύ καλό με τα μελάνια σας pfi-701 και 706 για τους σχεδιαστές της Canon. Παρακαλώ με μοιραστείτε άλλα συμβατά μελάνια και μέσα για τη Canon, το HP και το Roland.

—— Nedal Odeh - Ε.Α.Ε.

Λάβαμε όλες τις συσκευασίες. Όλα είναι όπως αναμενόταν. 260gr εργοστάσια εγγράφου λαμπρότητας ασφαλίστρου τέλεια για το Epson μας 9900. Θα έχουμε μια καλή διαταγή. Ευχαριστίες

—— CharlesD από τον Καναδά

Δικοί σας έγγραφα σατέν/λαμπρότητας RC & συνθετικό έγγραφο έχουν εξεταστεί. Πήγε συνολικά πολύ καλά. Σας ευχαριστούμε!!

—— Hide.K - Ιαπωνία

Έχουμε τυπώσει τον καμβά βαμβακιού μεταλλινών 410gsm και τον πολυ καμβά 260gsm για την αναπαραγωγή φωτογραφιών στη Canon iPF8300. Πολύ ιδανικά αποτελέσματα. Το συμπαθώ! Ευχαριστήστε το U.

—— Μιλάνο POL - Ιταλία

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Τοποθετώντας σε επίπεδο stardards υψηλών σημείων, Imatec έχει εξοπλιστεί πάντα με τις περισσότερες προηγμένες αυτόματες γραμμές παραγωγής για να δημιουργήσει έξω τα αξιόπιστα προϊόντα. Οι ώριμες γραμμές παραγωγής είναι τα προφανή πλεονεκτήματά μας ενάντια σε άλλα. Βοηθά πραγματικά να καταστήσει Imatec ανταγωνιστικότερο. 
  Imatec Digital Co.,Ltd

  Γραμμή επιστρώματος:

  Η τεχνολογία επιστρώματος είναι η σημαντικότερη κατά τη διάρκεια ολόκληρων των διαδικασιών παραγωγής. Η ποιότητα επιστρώματος καθορίζει την ποιότητα τυπωμένων υλών, και την απόδοση χρώματος. Το Imatec κάνει αυτό καλά επάνω στην πεπειραμένη τεχνική ομάδα και τις κύριες γραμμές επιστρώματός του (εξοπλισμοί). 

  Imatec Digital Co.,Ltd

  Γραμμή κοπής & συσκευασίας:

  Οι απολύτως αυτόματες μηχανές κοπής & βασανισμού κάνουν τους ρόλους κόβοντας και συσκευάζοντας αποδοτικότερος, ο οποίος βοηθά να μειώσει τα κόστη εργασίας και αναλόγως τις τιμές προϊόντων. Χάρι σε αυτήν την αποδοτική εργασία, Imatec κάνει πιό εύκαμπτο στις επιχειρησιακές συνεργασίες. 

  Imatec Digital Co.,Ltd

  Εξεταστικό κέντρο: 

  Το Imatec πραγματοποιεί την ακριβή εξεταστική διαδικασία για κάθε batch προϊόντων πρίν αφήνει το εργοστάσιο στο εξεταστικό κέντρο στους εκτυπωτές Epson, της Canon, του Roland, του HP κ.λπ. Επάνω στην τυποποιημένη διαδικασία το (SOP) λειτουργίας Imatec στον ποιοτικό έλεγχο & τη διαχείριση, τα προϊόντα ήταν ευρέως από τους πελάτες και τους συνεργάτες συνολικά. 

  Imatec Digital Co.,Ltd

  Αποθήκη εμπορευμάτων: 

  Η ευρύχωρη αποθήκη εμπορευμάτων που αποθηκεύει τελείωσε - προϊόντα. 

  Imatec Digital Co.,Ltd

 • OEM / ODM

  Είμαστε στον επαγγελματία παρέχουμε στους πελάτες τη συσκευασία εμπορικών σημάτων μας «Imatec», «RiteColor» και επίσης τη συσκευασία cOem πελατών. Όλη η συσκευασία cOem είναι αυστηρά σύμφωνα με το σχέδιο και τις απαιτήσεις των πελατών. Η ομάδα σχεδίου μας θα συμμετάσχει σε ολόκληρη τη διαδικασία του σχεδίου cOem. Κατωτέρω είναι το desgin «Imatec».

  Imatec Digital Co.,Ltd

  Όλα τα υλικά συσκευάζονται στο χαρτοκιβώτιο, έπειτα η παλέτα. Με το κιβώτιο χαρτοκιβωτίων cOem πελατών, το σημάδι ετικετών διαθέσιμα στο χαρτοκιβώτιο και την παλέτα

  Imatec Digital Co.,Ltd

   

 • Ε & Α

  Imatec Digital Co.,Ltd

  Η ψηφιακή Co. Imatec, ΕΠΕ είναι περιεκτική επιχείρηση στην εκτύπωση μεγάλου σχήματος (απότομα «LFP») που συνδυάζει την έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή, το μάρκετινγκ και την υπηρεσία όλος--ένα επιχειρησιακό πρότυπο. Έχουμε μια πιό πεπειραμένη και ισχυρή ομάδα Ε&Α για την καινοτομία των μέσων και των μελανιών Inkjet. Κάθε χρόνο, Imatec επενδύει περισσότερο από 3% του εισοδήματος πωλήσεών μας ως δαπάνη Ε&Α προκειμένου να συμβαδιστεί με την πιό πρόσφατη τεχνολογία εκτύπωσης εκείνων των κύριων ονομάτων στον κόσμο. 

  Το Imatec είναι η χαρακτηριστική επιχείρηση τεχνολογίας στις περιοχές Ανατολικών Κινών στον τομέα βιομηχανίας LFP. Υιοθετούμε τις νεώτερες μηχανές για να πραγματοποιήσουμε κάθε πείραμα και τη δοκιμή κάτω από ISO9001, SGS, πρότυπα RoHS. 

  Imatec Digital Co.,Ltd

  Ο σεβασμός μας στην ακριβή διαδικασία:

  Ε&Α ⇒ που εξετάζει ⇒ την παράδοση συσκευασίας ⇒ ποιοτικού ελέγχου ⇒ παραγωγής ⇒.

  Τα πρότυπά μας: 

  Διεθνή πρότυπα: ISO9001, SGS, RoHS, FSC

  Ο προσδιορισμός θέσης μας στις αγορές:

  Από την αρχή, Imatec έχει τοποθετηθεί στις αγορές προτύπων υψηλών σημείων, παραδείγματος χάριν, Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Ωκεανία, και ούτω καθεξής, οι οποίες απαιτούν τα μέσα & τα μελάνια Inkjet ασφαλίστρου υψηλών σημείων για τις απαιτήσεις τυπωμένων υλών τους. 

Στοιχεία επικοινωνίας
Imatec Digital Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. David Wang

Τηλ.:: 86-25-69671093

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)