Να στείλετε μήνυμα
Imatec Imaging Co., Ltd.
Ποιοτικός έλεγχος
Σπίτι >

Imatec Imaging Co., Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

Ποιοτικός έλεγχος
Επαφές
Επαφές: Mr. David Wang
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε
Πιστοποιητικά
Κίνα Imatec Imaging Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Standard|t:SGS
Αριθμός:QIP-ASI194773
Ημερομηνία ζητημάτων:2019-08-20
Κίνα Imatec Imaging Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Standard|t:CE
Αριθμός:HW20201021013S
Ημερομηνία ζητημάτων:2020-10-21
Κίνα Imatec Imaging Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Standard|t:Certified Brand
Αριθμός:20506997
Ημερομηνία ζητημάτων:2017-08-21
Ημερομηνία λήξης:2027-08-20
QC σχεδιάγραμμα

Ποιοτική διαχείριση:

 

Ο ποιοτικός έλεγχος είναι η σημαντικότερη διαδικασία κατά τη διάρκεια ολόκληρης της παραγωγής μας. Για να εξασφαλίσει ποιότητα για την ανταγωνιστική δύναμη των πελατών την ικανοποίηση και, Imatec υιοθετεί τις καλύτερες πρώτες ύλες διαθέσιμες. Αυτό βοηθά πλήρως στο outstand την εκτέλεση προϊόντων μας λαμπρότερη στην κλίμακα χρώματος, την έκφραση χρώματος, τη διάρκεια, και τη σταθερότητα. Από την Ε&Α στη δοκιμή του κέντρου, Imatec είναι εξοπλισμένο με τα περισσότερα προηγμένες συσκευές και επαγγελματικό προσωπικό που συμβαδίζουν με την πιό πρόσφατη ανάπτυξη τεχνολογίας εκτύπωσης. Κάθε διαδικασία κατά τη διάρκεια της παραγωγής ελέγχεται αυστηρά σε διαφορετικά επίπεδα και τα πρότυπα. Προσφέρουμε σταθερά τις καλές υπηρεσίες με την τιμιότητα και ethusiasm. Σας λατρεύουμε ως συνεργάτη που βρίσκεται επάνω στην εξαιρετική ποιότητα.

 

 

 

 
Imatec Imaging Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 0 Εξεταστική τυπωμένη ύλη
Εισάγουμε τους αρχικούς εκτυπωτές cOem, όπως Epson, Canon, HP, Roland, για να επεξεργαστούμε τη δοκιμή εκτύπωσης για τα μέσα Imatec Inkjet. Τυπώνουμε συνήθως με τα αρχικά μελάνια και τα μελάνια Imatec για να δουν την έκφραση χρώματος, κλίμακα χρώματος, διάρκεια, σταθερότητα, γρατσουνίζουν ανθεκτικό κ.λπ. Μέσω της δοκιμής εκτύπωσης, τα τυπωμένα κείμενα όλη η παρούσα λαμπρή ποιότητα απεικόνισης.

 

 

Imatec Imaging Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 1 ICC προσδιορισμός σχεδιαγράμματος

ICC το σχεδιάγραμμα είναι ένας καλός τρόπος να αξιολογηθεί η ακρίβεια χρώματος του εντύπου. Υιοθετούμε τις συμβουλές Xrite για να δημιουργήσουμε και να προσδιορίσουμε το ICC σχεδιάγραμμα για το έγγραφο και τα μελάνια Inkjet μας. Το ICC μας είναι πολύ στενό σε εκείνα τα πρωτότυπα του κανόνα Epson για να εξασφαλίσει καλύτερη παρουσίαση ποιότητας και χρώματος εκτύπωσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Imatec Imaging Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 2 Εξασφάλιση ποιότητας
Η «εξασφάλιση ποιότητας» είναι η σημαντικότερη ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής μας. Εστίαση Imatec στην ποιοτική διαχείριση. Η επιχείρηση είναι η θέση στη δημιουργία των προϊόντων, επίσης είναι μια θέση για να δημιουργήσει την τιμιότητα. Το Imatec σέβεται κάθε πελάτη για να σας παρέχει κάθε διαβεβαίωση εδώ, και ενισχύει τη win-win συνεργασία.